Atlétáink remek sikerei a Sport XXI-es versenyen Gyulán

Atlétáink remek sikerei a Sport XXI-es versenyen Gyulán

Sikeresen kezdték meg a tanévet iskolánk utánpótláskorú tanuló, hiszen kiemelkedően szerepeltek szeptember 27-én a Gyulán megrendezésre kerülő versenyen.
Az U 11 korosztályban a Hunyadi Mátyás Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata a 3. helyen végzett, hajszálra az ezüstéremtől és kis különbséggel lemaradva a győztestől. Hibátlan váltásokkal nyerhettünk volna, de a rutintalanság most még felfokozott izgalmi állapotot jelentett. Csapatunkat Nagy Petra, Gergely Lotti, Orosz Adrienn, Borda Csenge, Kalics Krisztián, Urbán Roland, Nagy Máté és a gyomaendrődi Vaszkán Milán alkották.

Az U 13-as korosztályban az egyéni teljesítmények után megszerzett pontok alapján Hajnal Ferenc és Hegedűs Karina kerültek be a győztes Békéscsabai Atlétikai Club csapatába, míg a bronzérmes csapat tagja lehetett Urbán Virág és Hegedűs Gellért. A többi tanulóink is szép eredményeket értek el.
Ezen a napon a kicsiknek minden versenyszámot teljesíteniük kellett: sprint váltó, sprint-szlalom váltó, lökés, hajítás, rúdugrás, távolugrás, 800m akadályfutás, míg a nagyoknak választaniuk kellett a 8x50m-es váltón kívül 4 egyéni számot a 60m sík, 1200m akadály, távolugrás, magasugrás, súlylökés és diszkoszvetés közül.
A következő Sport XXI verseny jövő héten csütörtökön lesz Hódmezővásárhelyen, ahol az Egyéni Pályaversenyen tanulóink tovább folytathatják sikeres szereplésüket.

A tanulók felkészítője Vaszkán Gábor testnevelő tanár, atlétika szakedző
Törökszentmiklós, 2018. szeptember 27.

10

6   12
DSCF0902

DSCF0904

DSCF0908

DSCF0912

DSCF0918