Bajnok a Hunyadiban!

Bajnok a Hunyadiban!

Kocsor Zorka a Hunyadi Mátyás Nevelési- Oktatási Központ 2. a osztályos tanulója a Top Talent SE színeiben képviselte Magyarországot az Olaszországban megrendezésre kerülő FIT-KID Európa Kupán.

Ez egy speciálisan gyerekek részére kifejlesztett sportág, mely ötvözi a torna, az akrobatika és a tánc elemeit. A sportolók csodálatos fellépő ruhákban és jól kigondolt, ötletes kellékek segítségével mutatják be gyakorlataikat. Zorka több éve tagja a sportegyesületnek.

A heti négy alkalommal megtartott edzések meghozták számára az eredményeket:

2009.-ben FIT-KID II. osztály, egyéni, országos 3. helyezés

2010.-ben FIT-KID II. osztály, egyéni, országos 2. és 3. helyezés

2010.-ben FIT-KID II. osztály, csoportos, országos 1. helyezés és Grand-Prix győzelem

2011.-ben FIT-KID I. osztály, egyéni, országos 3. helyezés

Október 29-én volt a XI. FIT-KID Európa Kupa a Riminihez közeli Cesenatico városában, melyre Zorka az eddigi eredményeivel szerzett kvalifikációs jogot. Nagy nap volt ez a lány életében, hiszen aznap töltötte be 8. életévét. Az igen erősnek mondható mezőnyben Zorka a csapattársaival ezüstérmet szerzett – így maguk mögött tudhatják az olaszokat, románokat, spanyolokat, szerbeket, és az izlandiakat is. Ezzel a kitűnő eredménnyel a lányok tovább öregbítették az egyesületük, illetve iskolájuk hírnevét. Zorka a sportolás mellett a tanulásban is a maximumot nyújtja, tantárgyi levelező versenyeken vesz részt, indul a mesemondóversenyen. Diáktársai és tanárai nevében gratulálok Zorkának elszántságához, kitartásához, a fantasztikus sikerhez! További eredményes versenyzést!

Juhász Anikó

Osztályfőnök tanító néni